Binnenkort nieuwe Driedubbele Boostweek in De Sims 4 voor relaties

Er komt binnenkort weer een nieuwe Driedubbele Boostweek aan, zo heeft SimsCommunity gevonden in de game bestanden. We hebben het concept al een aantal keer eerder voorbij zien komen; steeds heb je de keuze hebt uit twee zaken uit het leven van je Sims waarbij je er steeds eentje met een factor drie kunt boosten. Ditmaal lijkt de boostweek zich op vriendschappelijke of romantische relaties te richten. Het is nog net bekend wanneer de Boostweek precies gaat beginnen, maar aangezien het nu al in de game files zit, zal dat waarschijnlijk nog deze maand zijn. Misschien zo rond Kerstmis? We zullen zien. Zodra er meer over bekend is, houden we jullie uiteraard weer op de hoogte.

Driedubbele Boostweek: Relaties

Driedubbele Boostweek: Relaties

Hé daar, kleintje! Wat is dat? Wil je meer weten over die Driedubbele Boostweek waar je volwassenen maar over hoort fluisteren? Ik weet niet zeker of ik degene ben die je over de koetjes en de kalfjes moet vertellen…

Wacht eens even, ik heb een bijzondere versie van de boost voor deze week. Vraag me om een boost voor relaties en je zult merken dat je drie keer zo snel vrienden maakt. Waarom probeer je het niet meteen? Pak mijn boost en ga naar de speeltuin. Je hebt dan in een oogwenk nieuwe vriendjes om mee te spelen!

De Driedubbele Boostweek is begonnen, maar ook weer zo voorbij… Profiteer van de geweldige boost die ik in de aanbieding heb!

Eerlijk gezegd ben ik wel een beetje een koppelaar. Om die reden heb ik een boost meegenomen voor al je relaties. Het maakt niet uit of het een romantische of platonische relatie is, ik help je graag. Vraag me om mijn boost en je maakt supersnel vrienden… of vrienden waarvan je kunt profiteren. En ga nu als de duvel je charme in de strijd werpen!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *