Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires

Herhaling De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires Live Broadcast

Gisteravond was er een Live Broadcast te volgen van het accessoires pakket De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires. Tijdens deze Live Broadcast werd het pakket wat uitgebreider getoond om je een beter beeld te geven van wat er nou precies inzit. Voor degene die dat hebben moeten missen, is dit hier de herhaling. Het begint zo rond de 10:55 minuten en duurt dan een dik uur lang.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>