Community blog: Het is tijd voor glamour! De Sims 4 Vintage Glamour Stuff is nu verkrijgbaar

Wordt je Sim er moe van steeds zijn of haar eigen drankjes te moeten halen? Verlang je naar decadent meubilair? Dan heb ik goed nieuws voor je: De Sims™ 4 Vintage Accessoirespakket* is nu verkrijgbaar!

De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires

Voor Sims die van de mooiere dingen van het leven genieten, is dit het perfecte pakket. Laten we beginnen met de nieuwe Butler NPC! Je Sim kan nu een Butler inhuren om het leven net dat beetje gemakkelijker en comfortabeler te maken. Zin in een drankje? Butler is het antwoord. Klaar voor het diner? Laat het jouw Butler weten! Opruimen? Je raadt het al, Butler! Deze behulpzame NPC maakt het leven van je Sims gemakkelijker en geeft ze meer tijd voor de belangrijkere dingen in het leven, zoals het geven van luxe etentjes en je chique aankleden.

De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires

Over je chique aankleden gesproken, er is ook een kaptafel! Hier kan je Sim zich opmaken, zonder naar Creëer-een-Sim te gaan. Kinderen kunnen dit voorwerp ook gebruiken, maar het resultaat kan aanzienlijk minder strak zijn! Je Sim kan de tafel ook gebruiken voor de meeste andere spiegelinteracties, met de extra luxe dat ze kunnen zitten en zichzelf tegelijkertijd een peptalk kunnen geven.

De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires

Met een butler en in je chique kleding is de kans groot dat je ook je inrichting wilt omgooien! Dit pakket zit boordevol geweldige decoratie en meubilair om het huis van je Sim een decadente en glamoreuze sfeer te geven. En uiteraard is geen weelderige woning compleet zonder de 16e Eeuwse ‘Monte Vista’ Globebar, het perfecte pronkstuk voor elk huis.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *