Community blog: 5 geweldige vakantiekavels om de wereld van je Sims extra feestelijk te maken.

Community blog: 5 geweldige vakantiekavels om de wereld van je Sims extra feestelijk te maken.

De feestdagen zijn begonnen en je ziet overal op straat feestelijk versierde huizen. Maar hoe zit het met het huis van jouw Sim?! Als je geen Simspiratie hebt om het huis van je Sim mooi en feestelijk te maken, hebben we hier vijf kavels uit de De Sims 4*-galerie om je wat ideeën mee te geven! Zorg dat je het gratis Feestdagenpakket ophaalt voordat je aan het downloaden begint, zodat je alle feestdagenvoorwerpen al in je bibliotheek hebt staan.

Community blog: 5 geweldige vakantiekavels om de wereld van je Sims extra feestelijk te maken.

Kimmsterr – Christmas Family Home

Kunnen we hier in het echt gaan wonen? Dit is het perfecte kersthuis! We weten bijna zeker dat het ergens op een winterse ansichtkaart moet staan, zo perfect is het. We zien het helemaal voor ons met deze kavel: je Sims die lekker bij elkaar bij de open haard zitten. Hebben? Download de kavel hier!

Community blog: 5 geweldige vakantiekavels om de wereld van je Sims extra feestelijk te maken.

SarahAmina – Christmas Market

In Europa zie je in deze tijd overal kerstmarkten en ze zijn zeker een geweldige toevoeging aan de wereld van elke Sim! We zijn dol op de feestelijke sfeer van deze markt, het is ook een geweldige plek voor een date! Ga hier naar toe als je handen jeuken om deze kavel te hebben.

Community blog: 5 geweldige vakantiekavels om de wereld van je Sims extra feestelijk te maken.

KayGee1969 – December Lane

Heeft je Sim een feestelijke plek nodig om met vrienden af te spreken en wat decoraties op te halen? Dan zit je met deze kavel goed! Die centrale fontein met de sneeuwpop (schattig) vinden we echt het einde! Denk je dat je Sim deze kavel leuk vindt? Ga dan hier naartoe.

Community blog: 5 geweldige vakantiekavels om de wereld van je Sims extra feestelijk te maken.

Elite8234 – Sweden Villa Reindeer

Dit is ook een geweldig versierd klassiek huis. We kunnen ons helemaal voorstellen dat opa- en oma-Sims hier wonen! Hoe alle sneeuwpoppen zijn gebruikt op deze kavel is ook heel cool. Wil je deze kavel voor je Sim? Ga dan direct hier naartoe!

Community blog: 5 geweldige vakantiekavels om de wereld van je Sims extra feestelijk te maken.

Desy074 – Christmas Shop

Deze geweldige kerstwinkel moest er gewoon bij, het pand lijkt zo uit onze favoriete kerstfilm te zijn weggelopen! Zeker een geweldige plek voor je Sims om hun extra Simdollars uit te geven, en ook een leuke winkel voor je Sims om te bezitten. Je vindt deze kavel hier.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *