Community blog: 5 Geweldige snelle bouwprojecten in Vintage Glamour!

We vinden het altijd te gek om jullie schitterende creaties te zien als we een nieuw pack uitbrengen en De Sims 4 Vintage Glamour Stuff is daarop geen uitzondering! Het is geweldig om te zien op hoeveel creatieve ideeën De Sims 4 jullie brengt en om jullie screenshots en video’s te ontvangen (blijf ze sturen!). We willen jullie dit keer een paar werkelijk fantastische bouwwerken laten zien die zich richten op De Sims 4 Vintage Glamour Stuff!


The Sims Supply – Factory Build

Voor deze hebben we een paar minuten nodig om onze onderkaak van de vloer op te rapen. Wauw. James blaast ons altijd al weg met zijn bouwwerken en dit is zeker weer een hit! Het concept van een fabriek nemen en deze transformeren tot een stijlvol huis is echt een heel leuke manier om het eens over een andere boeg te gooien. Dit is daar een geweldig voorbeeld van. We vinden het ook te gek hoe de voorwerpen zijn gebruikt om het de sfeer te geven van een authentieke fabriek.

KrystinMyrieXo – Mint & Gold Apartment

Vintage Glamour Stuff is een geweldig pack om krachtige éénkleurige looks te krijgen, maar het biedt ook talloze geweldige kleurcombinaties. Krystin maakt daar optimaal gebruik van met dit appartement. Het muntgroen en goud zien er samen heerlijk uit en om ze als centraal thema te gebruiken voor het appartement zorgt voor grote samenhang. Wij vinden het schitterend!

Love Simply Sim – The Glamour Manor

Een landhuis vol glamour? Doet u maar! Dit is een geweldig huis, dat optimaal gebruikmaakt van alle voorwerpen in Vintage Glamour Stuff. Het metallic behang knalt er ook echt uit, en doet de grotere muren nog meer glanzen!

Fozlou – Vintage Glamour Apartment

We vinden dit eenkleurige appartement schitterend. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van het zwart-witthema door als contrast hier en daar kleine kleurelementen toe te voegen. Aan het eind van deze video vind je nog een bonusstukje Creëer-een-Sim, yay! Bekijk ook haar Verbouwen-uitdaging, die ziet er ook vet uit.

Thomas TV – Glamour Room

Dit bouwwerk is behoorlijk fantastisch omdat er alleen voorwerpen uit de De Sims 4-basisgame en Vintage Glamour Stuff zijn gebruikt. Ook als je niet zoveel andere packs hebt, kun je dit bouwwerk nog steeds gebruiken en hoef je geen incomplete kamers te hebben. En het ziet er ook nog een verbluffend uit. De grote ramen voor de kaptafel is echt een heel tof idee, wij vinden het geweldig!

Zoals altijd hadden we je er graag meer laten zien, maar voor dit blog kunnen we er slechts een paar de revue laten passeren. Mochten er geen bouwwerken van jou of je favoriete maker bij zitten, dan spijt ons dat oprecht! Blijf je geweldige creaties met ons delen via Twitter, Facebook, Tumblr en Instagram, en misschien laten we de volgende keer wel iets van JOU zien!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *