Origin: Kerst Sale van start gegaan

Origin: Kerst Sale

Origin: Kerst Sale

Over een paar dagen is het alweer Kerstmis en traditioneel betekent dat het ook de komst van verscheidene winter sales. Ook Origin doet daar aan mee, waardoor er weer verschillende spellen met aardige korting kunnen worden verkregen. Zoals gebruikelijk doet ook De Sims 4 hier aan mee met 67% korting op het basisspel, 50% op de uitbreidingen, 25% op de game packs en eveneens 25% op de nieuwe combinatiebundels. Via de onderstaande link kom je op de actiepagina terecht waarop je alle afgeprijsde artikelen kunt vinden.

De actie loop nog drie weken door tot en met donderdag 12 januari 2017, 19:00 uur ’s avonds.

| Origin: Kerst Sale |

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *