Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

Origin: Kerst Sale van start gegaan

Origin: Kerst Sale

Over een paar dagen is het alweer Kerstmis en traditioneel betekent dat het ook de komst van verscheidene winter sales. Ook Origin doet daar aan mee, waardoor er weer verschillende spellen met aardige korting kunnen worden verkregen. Zoals gebruikelijk doet ook De Sims 4 hier aan mee met 67% korting op het basisspel, 50% op de uitbreidingen, 25% op de game packs en eveneens 25% op de nieuwe combinatiebundels. Via de onderstaande link kom je op de actiepagina terecht waarop je alle afgeprijsde artikelen kunt vinden.

De actie loop nog drie weken door tot en met donderdag 12 januari 2017, 19:00 uur ’s avonds.

| Origin: Kerst Sale |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>