Community blog: Simmer in de schijnwerper – SpringSims!

Simmer in de schijnwerper: SpringSims!

Een van de leukste dingen aan onze community is dat iedereen zo dol is op het vieren van het leven. Of het nu het plaatsen van galeriehoogtepunten is, posts op sociale media of het maken van video’s om je creaties aan anderen te laten zien; er is heel wat liefde in onze community. Een geweldige Simmer die andere fans graag in het zonnetje zet, is SpringSims die spelers tijdens de feestdagen in de schijnwerpers zet met zijn YouTube-serie ‘The Simmas Showcase’.

Simmer in de schijnwerper: SpringSims!

Vertel ons wat over jezelf!

Sul! Sul! Mijn naam is Stephen, ook wel bekend als SpringSims. Ik ben al sinds mijn vierde fan van De Sims. Nu ben ik 20 en hou ik nog steeds van De Sims-reeks. Ik run een YouTube-kanaal met een breed aanbod van Sims-content, die ik dagelijks bijwerk!

Wat heeft jou geïnspireerd om deze serie uit te zenden?

Ik heb altijd een passie voor het geven aan anderen gehad. Sinds het Feestdagenpakket uit 2014 ben ik al in een soort van kerststemming. Omdat ik al 16 jaar deel uitmaak van de Simmer-community, en het me echt door een aantal goede en slechte jaren heeft gesleept, wilde ik op mijn manier iets teruggeven aan de community; door andere Simmers op de voorgrond te plaatsen die dezelfde passie en liefde voor de community hebben als ik. Sinds ik vorig jaar met deze serie begon, heb ik besloten om het elk jaar in december te doen om de kerstsfeer en liefde voor De Sims met anderen te delen.

Simmer in de schijnwerper: SpringSims!

Wat zijn een aantal van je favoriete bouwers in de community?

O jeetje! De community bevat zoveel bouwers waar ik dol op ben. Maar als ik echt een selectie moet maken, kies ik voor; SpecterCody, Steph0Sims, ruthless_kk, DippyDesigns, Drutrubuilder, Deligracy and GabLeSim.

Welke tips zou je geven aan iemand die een YouTube-kanaal wil beginnen?

Mijn beste advies aan iemand die een YouTube-kanaal wil beginnen is om altijd jezelf te zijn. Ik heb gemerkt dat als je de content maakt die jij leuk vindt, anderen dat ook leuk zullen vinden. Ten tweede moet je origineel proberen te zijn en iets anders durven te doen. Schrijf je ideeën altijd op. Ik heb ontdekt dat ik 3 uur ’s ochtends op mijn best ben!

Simmer in de schijnwerper: SpringSims!

Waar kunnen mensen jou of jouw werk vinden?

Je kunt me hier op mijn kanaal en hier op Twitter vinden. Ik woon er praktisch 24/7. Ik zou het leuk vinden als je me opzoekt.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *