Nieuwe kwartaalteaser van De Sims 4 toont vampiers en bowling!

Met het beginnen van 2017 zijn we tevens in een nieuw kwartaal beland. En dat betekent traditioneel dan ook dat het tijd is voor een nieuwe kwartaalteaser van De Sims 4, waarin nieuwe content – zowel betaald als gratis in de vorm van verschillende updates – kort wordt gepreviewed. Die teaser is eerder vandaag gedeeld en valt hieronder of rechtstreeks op Twitter te bekijken.

Update 7 januari – EA Benelux heeft nu ook de Nederlandstalige versie gepost.

Game pack met vampiers en accessoirespakket rondom bowling

In de teaser van slechts een paar seconden lang (het blijft natuurlijk een teaser 🙂 ) zien we dat er ditmaal allereerst in de winter een game pack zal komen rondom vampiers. Dat zal dan naar alle waarschijnlijkheid zo tussen januari tot midden februari worden, waardoor we daar al vrij snel meer duidelijkheid over moeten gaan krijgen. Later in de lente, waarschijnlijk half/eind maart, volgt dan nog het tiende accessoirespakket rondom bowling.

Tussendoor zullen er dan zoals gebruikelijk nog de maandelijks updates volgen. Meestal wordt daar ook (tamelijk onopvallend) wat van getoond in de teaser, al kan ik daar ditmaal niet veel van terugvinden. Laat het hier vooral weten mocht je daar meer van ontdekken!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

4 reacties

  1. Jeey, Bowlen! Dat miste ik ook best in de sims 4. En ik hoop dat een volgend kwartaal seizoenen voor de sims 4 worden aangekondigd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *