Morgen officiële aankondiging van het De Sims 4 Vampiers Game Pack

Eind vorige week was in de kwartaalteaser al te zien dat we ergens deze winter een game pack voor De Sims 4 zouden krijgen rondom vampiers. Heel lang hoeven we daar echter niet meer op te wachten, aangezien ons nu is verteld dat er een morgen, 10 januari, al een officiële aankondiging inclusief trailer van komt! Bij deze pre-aankondiging is ook een korte teaser gedeeld waar enkel een kort shot te zien is van een vampier uit het pakket met daarbij de teksten Unleash Supernatural Powers, Escape to Forgotten Hollow en Live the immortal Life. De eerste en derde slaan natuurlijk op de vampiers, maar aan de tweede te zien, zou het pakket in ieder geval ook een nieuwe wereld moeten gaan bevatten! We zullen zien; morgen horen we er vast meer over.

Update 10 januari – De Nederlandse versie van de teaser is nu ook uitgebracht.

https://twitter.com/EA_Benelux/status/818827255120064514

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

5 reacties

    1. Misschien was dat ook wel het oorspronkelijke plan. In september vorig jaar is in ieder geval muziek opgenomen voor een ‘griezelig pakket’: https://www.simsnieuws.nl/2016/09/23/gerucht-meer-griezelige-pakketten-sims-4-op-komst/ Dat moet dit pakket wel zijn, zo lijkt me. Misschien heeft het pakket dus wel ergens daarvoor nog vertraging op gelopen (eind september was namelijk wel erg kort dag voor een game pack) en is daardoor vanwege Stedelijk Leven verzet naar nu.

    2. Iron Seagull zei in een video, dat het ook kan dat het te maken heeft met valentijn, vampiers worden in deze tijd (kijk maar naar films) geassocieerd met romantiek.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *