SimGuruNinja lekt per ongeluk enkele details over vampiers

SimGuruNinja lekt eerste details over vampiers
Tijdens het beantwoorden van een vraag op Twitter lekt SimGuruNinja de eerste 'details' over vampiers

Tijdens het beantwoorden van een vraag van een fan op Twitter heeft SimGuruNinja (per ongeluk of expres) de eerste paar kleine ‘details’ van het nieuwe game pack over vampiers gelekt. Zoals allereerst linksonder op de onderstaande screen namelijk te zien valt, bevat het nieuwe pakket ten minste één nieuw doel. Het icoontje zegt dan wel niet heel veel, maar zal vrijwel zeker betrekking hebben op het leven als vampier. Verder valt ook op dat het icoontje van de behoeftes is veranderd. Dat zou bijvoorbeeld kunnen betekenen dat vampiers andere behoeftes hebben dan normale Sims, net zoals dat ook het geval was in De Sims 3 Na Middernacht. Vanavond tijdens de officiële aankondiging horen we hier hopelijk hopelijk meer over.

SimGuruNinja lekt eerste details over vampiers
Tijdens het beantwoorden van een vraag op Twitter lekt SimGuruNinja de eerste ‘details’ over vampiers

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. Ik geloof niet meer zo dat dit soort informatie “per ongeluk” lekt, maar misschien denk ik te negatief!
    Ik ben in elk geval benieuwd naar wat dit pakket te bieden heeft. In de oudere Sims spellen speelde ik niet echt met vampiers, maar ik ben wel toe aan nieuwe content voor de Sims 4 dus misschien geef ik het een kans.

    1. Lijkt me inderdaad niet dat het allemaal zomaar even per ongeluk gebeurt nee, zeker niet omdat het toevallig net na de teaser is gepost (en anders was het ook al lang verwijderd 😛 )

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *