Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

Origin: Update 10.3.5 beschikbaar

Origin heeft deze week weer een nieuwe update gekregen. Zoals wel vaker bevat ook deze update eigenlijk enkel wat simpele bugfixes. Om de update te installeren, hoef je alleen maar Origin op te starten, de update start dan automatisch.

Versie 10.3.5

  • De SwiftShader-renderer toegevoegd, wat Origins ondersteuning van oudere videokaarten vergroot.
  • Allerlei bugreparaties en verbeteringen.

2 gedachtes over “Origin: Update 10.3.5 beschikbaar”

  1. SimmertjeM

    Origin werkt bij mij niet! Hebben er hier nog mensen daar last van? En iemand enig idee wat ik kan doen zodat het wel terug werkt? Ik heb al geprobeerd hem te verwijderen en opnieuw te installeren, maar nog steeds start ‘ie gewoon niet op! Heel vervelend is dit.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>