Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

Vanavond livestream over peuters!


Het is inmiddels natuurlijk hét nieuws van vandaag geworden: De Sims 4 heeft eindelijk peuters gekregen! En vanwege dat gegeven is er vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd ook een speciale livestream te volgen waarin alle ins-en-outs van de nieuwe levensfase getoond zullen worden door SimGuruSarah en SimGuruSparks. De livestream is via de bovenstaande speler te volgen. Mocht dat niet werken, dan kun je ook nog altijd terecht op deze pagina. Na afloop zullen we hier ook weer de herhaling plaatsen voor degenen die het hebben moeten missen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>