Vanavond livestream over peuters!


Het is inmiddels natuurlijk hét nieuws van vandaag geworden: De Sims 4 heeft eindelijk peuters gekregen! En vanwege dat gegeven is er vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd ook een speciale livestream te volgen waarin alle ins-en-outs van de nieuwe levensfase getoond zullen worden door SimGuruSarah en SimGuruSparks. De livestream is via de bovenstaande speler te volgen. Mocht dat niet werken, dan kun je ook nog altijd terecht op deze pagina. Na afloop zullen we hier ook weer de herhaling plaatsen voor degenen die het hebben moeten missen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Patches

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *