Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Honden en Katten

Spelbestanden wijzen op komst uitbreiding over huisdieren voor De Sims 4

De update voor De Sims 4 van gisteren voegde de naast peuters ook nog een tweede interessante dingetje toe. Modder Zerbu heeft in de geüpdatete spelbestanden namelijk ook sterke aanwijzingen gevonden over de komst van huisdieren naar De Sims 4. Hieronder zie je zo bijvoorbeeld een van de gevonden code fragmenten waarbij het aardig duidelijk over honden en katten gaat:

<C n=”DefaultGenealogyLink”> <L n=”_elements”>  <T ev=”3″>Alien Pollinator</T>  <T ev=”4″>Cat_Owned</T>  <T ev=”5″>Cat_Owner</T>  <T ev=”6″>Dog_Owned</T>  <T ev=”7″>Dog_Owner</T> </L></C><L n=”SPECIES_TO_ROOMATE_LINK”> <U /> <U>  <E n=”genealogy_link”>Cat_Owner</E>  <E n=”species_actor”>CAT</E> </U> <U>  <E n=”genealogy_link”>Cat_Owned</E>  <E n=”species_target”>CAT</E> </U> <U>  <E n=”genealogy_link”>Dog_Owner</E>  <E n=”species_actor”>DOG</E> </U> <U>  <E n=”genealogy_link”>Dog_Owned</E>  <E n=”species_target”>DOG</E> </U></L>

Zoals het er op het moment naar uit ziet, zou de uitbreiding dus in ieder geval zowel katten als honden bevatten. Paarden lijken er op het moment helaas (nog) niet in te zitten, al kan dat ook komen omdat de code nog niet helemaal compleet hoeft te zijn. Zerbu zoekt nog steeds verder, dus meer updates en meer stukjes code kun je vinden hier op Sims Community.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>