Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Vampieren

Vrijdagavond Livestream van De Sims 4 Vampieren

SimGuruDrake heeft inmiddels bevestigd dat er vrijdagavond 20 januari om 22:00 uur Nederlandse tijd een Livestream te volgen zal zijn van De Sims 4 Vampieren. Tijdens de Livestream zal het Game Pack wat uitgebreider worden getoond om je nog voor de releasedatum al een aardig beeld te geven van of het pakket wat voor je is. Tegen die tijd kun je de stream zoals gebruikelijk ook weer live volgen via Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>