Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Vampieren

Wereldicoontje van Forgotten Hollow uit De Sims 4 Vampieren

Zo zou het wereldicoontje van Forgotton Hollow er straks uit moeten gaan zien.

De Duitse fansite Sims-Blog.de heeft in de spelbestanden van De Sims 4 de verschillende componenten van het officiële wereldicoontje van Forgotten Hollow, de nieuwe wereld uit De Sims 4 Vampieren, verzameld. Vervolgens heeft ‘ie ze samengesteld tot een gezamenlijk wereldicoontje, zoals we het straks ook te zien zullen krijgen:

Zo zou het wereldicoontje van Forgotton Hollow er straks uit moeten gaan zien.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>