SimGuruSarah vraagt om feedback over toekomstige peuterobjecten

Op Twitter heeft SimGuruSarah Simmers om feedback gevraagd over welke peuterobjecten zij nou graag nog willen zien in de toekomst. Op het moment wordt er al flink op dat verzoek gereageerd en zijn onder andere dingen als speciale peuterzwembaden, vingerverf en zandbakken zaken die er geregeld tussenuit springen. Wat er straks allemaal van terecht komt, zal nog moeten blijken, maar een speciaal accessoirespakket of game pack lijkt me niet irreëel eerlijk gezegd. We hebben immers al De Sims 4 Kinderkamer Accessoires gehad voor kinderen, dus waarom niet ook iets voor peuters? Mocht je zelf nog ideeën hebben, dan kun je dat dus via de onderstaande tweet laten weten!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *