De Sims 4 Vampieren: Behoeftes van een vampier

Behoeftes van een vampier

Dankzij SimGuruNinja weten we nu welke behoeftes vampiers nou eigenlijk hebben. Sociaal, Hygiëne en Plezier blijven net zoals bij normale Sims, terwijl Blaas, Honger en Energie plaats maken voor de nieuwe behoefte Dorst. Dat laatste zal nog geen verassing zijn, aangezien vampiers natuurlijk plasma moeten drinken om in leven te blijven. Interessanter is daarentegen de grote paarse balk bovenaan met daarbij iets als Vampier Energie. Wat dat precies is, durf ik niet te zeggen, maar het zou een meter kunnen zijn die laat zijn hoeveel kracht je over hebt om vampierkrachten te kunnen gebruiken.

Rechtsonderdaan zie je verder ook een aantal Krachtpunten, waarvan bekend is dat ze gebruikt kunnen worden om Krachten en Zwaktes te kunnen ontgrendelen. Linksonder zie je dan nog iets dat lijkt op hoe sterk je naar een bepaalde vorm vampiervorm neigt, wat zou kunnen aanduiden wanneer je vamierSim precies van reguliere naar duistere vorm zal wijzigen. Zeker weet ik het allemaal op het moment nog niet, maar dat zal volgende week vast duidelijk gaan worden. Laat het vooral weten als je hier zelf nog ideeën over hebt!

Met dank aan Sims Community voor de tip!

Behoeftes van een vampier

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *