Vanavond De Sims 4 Vampieren Live Broadcast!

Vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd zal er een Live Broadcast te volgen zijn van De Sims 4 Vampieren. In ongeveer een uurtje tijd zal het nieuwste Game Pack wat duidelijker worden getoond om je een beter beeld te kunnen geven of het pakket wat voor je is. Volgens SimGuruNinja is dat uurtje eigenlijk zelfs nog te weinig om alles goed te kunnen laten zien! Samen met SimGuruMegs, SimGuruEmory en SimGuruGeorge heeft hij de Live Broadcast namelijk al geoefend en zelfs toen kwamen ze al tijd tekort.

Ik ben dus benieuwd, vanavond zien we wel of De Sims 4 Vampieren deze hoge verwachting waar kan maken. Via de bovenstaande stream kun je vanavond live meekijken. Mocht dat niet werken, dan kun je ook nog altijd op de Twitch pagina van The Sims terecht. Na afloop zullen we de herhaling plaatsen voor degene die het hebben moeten missen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. Allen wel jammer dat er neit nog een stad is ofzo waar wel meerdere huizen met vampier famillies staanzou ook leukzijn een vampier school te hebben zodat kinderen ozo leren hoe ze vampier moeten zijn en lijkt me grappig dat als gewone sims een vampier zien en er een eigenschap angst voor hebben gillend weg rennen ofzo of flauwvallen, want vaak zieje in vampier films dat zodra je flauwvalt er vanalles met je kan gebeuren en ik snap dat jullie eruit laten om niet iedereen in vampier automatish te veranderen maar wat als het nou gemaakt word dat bepaalde personen op basis an skills en persoonlijkheid geselecteerd worden om automatish gebeten te gaan worden en als vampier gemakt te worden, of stel dat in de nachten en mensen voelen aandat er iets raars gebeurt om hun heen een mistereuze kracht waardoor ze of juist rond gaan sluipen of snel naar huis gaan stel dat alleen in de nachtmensentot vampier gemaakt worden of alleen gebeten ligt eraan waar een vampier zin in heeft, dus de genedie uren rond blijven dwalen in de nacht want nu is het naar keuze net zoal eigenschappenmaar ik vond het altijd wel leuk bij sims 2 en 3 dat automatish een mix van de ouders eigenschappen gemaakt worden zo hou je uist de moeilijkheid erin aangezien ik door zef kieze vaak voor makkelijke eigenschappen ga

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *