Nieuwe bug treft clubs uit De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen

Op het officiële Amerikaanse forum wordt gemeld dat er een nieuwe bug in De Sims 4 is geslopen die ervoor kan zorgen dat clubs uit het uitbreidingspakket De Sims 4 Beleef het Samen permanent hun clubpunten en -bonussen verliezen. Opvallend genoeg hadden we een aantal maanden terug al te maken met een soortgelijk probleem, al betekent dat nog niet dat er een verband tussen zit. Het probleem is in ieder geval bekend bij de SimGuru’s en er wordt hard gewerkt aan een permanente oplossing. Misschien dat dat weer in de vorm van een nood-patch komt ergens komende week of anders dat er tot februari wordt gewacht en het in de maandelijkse patch wordt opgelost. In de tussentijd wordt er aangeraden om niet naar de Koop- en Bouwmodus te gaan op onbewoonde kavels vanuit Leefmodus. Het blijft een redelijk vage aanbeveling, dus als er meer informatie over komt, laten we het weten.

Mocht je toch te maken krijgen met dergelijke problemen, sla het spel dan niet op! Je verliest wat progressie sinds je laatste opslagpunt, maar behoudt in ieder geval al je clubpunten en -bonussen. Al sla je toch per ongeluk op, dan kun je je save herstellen via deze handleiding.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *