Community blog: Simmer in de schijnwerper – favoriete contentmakers!

Wist je dat aanstaande zondag De Sims alweer 17 jaar bestaan? De tijd is voorbij gevlogen! We hebben ons deze week geconcentreerd op onze fantastische Simmers om te praten over wat we het leukste aan de Simming-community vinden,onze favoriete Sims-herinneringen en vandaag (met ons laatste jubileum-spotlicht) zetten we de geweldige makers van onze community in het zonnetje!

We vinden niets fijner en leuker dan alle support en liefde te zien die jullie ons en elkaar dagelijks geven. Of dat nu het delen van elkaar creaties met een Galerie-link of YouTube-video is, of het helpen opbouwen van onze community tot een gezellige en liefdevolle omgeving, we zijn ontzettend trots.

Dus laten we beginnen en de geweldige contentmakers binnen onze community eens aan jullie voorstellen!

Cayrees
Afbeelding van forum-gebruiker Cayrees

DoornebuzzHoewel de Twitch Sims Community misschien nog niet zo groot is, vind ik het geweldig om te kijken hoe vrienden van mij, zoals OxyOfficial, RubyTrue en Roryplaysthesims, de game spelen. berrypie27 a.k.a. berrysweetboutique op Tumblr, altheaquin en Kaleeko zijn goede vrienden van mij geworden nadat we uren door hebben gebracht met het lezen van hun geweldige verhalen op de officiële fora van De Sims (3).

DeligracyIk heb gehoord dat Deligracy geweldig is en dat ze Australische is… En TheSimSupply maakt ook mooie dingen! Ik moet zeggen dat AndrewArcade altijd mijn favoriete maker is geweest en de Let’s Plays van xUrbanSimsx zijn gewoon hilarisch. Twitch livestreaming is echt booming nu dus ik ontdek hier heel wat spelers die ik anders niet had gevonden.

BringThePartyDe eerste Sims YouTuber die ik ooit heb gezien was The English Simmer. Zij was degene die me de complexiteit en diepte in de game liet zien. De eerste serie die ik zag ging over een weggelopen tiener en ik kon gewoon niet ophouden met kijken! Ik keek wel 4-5 afleveringen per dag. Een andere contentmaker die ik tot mijn geluk tot een goede vriendin mag rekenen, is Deligracy. Haar persoonlijkheid in haar video’s en openheid naar de kijkers toe is uniek in de YouTube-wereld en dat waardeer ik enorm aan haar. Tot slot is er The Sim Supply (James Turner) die ik inmiddels ook tot mijn vriend mag rekenen. Hij liet me bouwtechnieken zien die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Hij moedigde me ook aan om kleine huisjes proberen te bouwen, en dat heb ik weken gedaan maar ik kan nog steeds niet zo goed bouwen als hij.

joselioaizach
Afbeelding van forum-gebruiker joselioaizach

FantayziaEr zijn zoveel geweldige contentmakers! lilsimsie is met afstand mijn favoriete bouwer, ze doet geweldige dingen. Ik kan uren naar haar bouwtechnieken kijken. Mijn favoriete verhalenverteller is XUrbanSimsX, haar verhalen weten me telkens weer opnieuw te boeien. Ze zijn zo goed. Een aantal van mijn favoriete youtubers zijn jessamica92, *StarlightSims*, Steph0Sims, Haylo, pastelplumbbies enVixella. Ze zijn allemaal zo inspirerend!

BlackEssenceTja. Mijn lijst van favoriete contentmakers is het afgelopen jaar nogal uitgebreid! Er hebben zich zoveel getalenteerde mensen aangesloten bij de community! Maar als ik echt denk aan wie me hebben gevormd tot de simmer die ik vandaag de dag ben, zijn dat mensen als BeyondSims, FutureActorJon, SimmerShyMammi, Deligracy, SpringSims, XxSimSugarxX, AndrewArcade, AlexarielGaming, LifeSimmer en nog veel, veel meer. Zonder deze creatievelingen die prachtige content maken voor simmers om hun beleving binnen De Sims nog beter te maken, zou de reeks zelf lang niet zo veelzijdig en sterk zijn geworden. Het is echt een geweldig iets om getuige van te zijn!

Mirelarios
Afbeelding van forum-gebruiker Mirelarios

CinderellimouseEr zijn veel te veel mensen om ze allemaal op te noemen! Budgie2Budgie, Around the Sims en Veranka maken allemaal geweldig aangepast materiaal! En Plasticbox, Zerbu en Icemunmun zijn ook fantastische creatievelingen. Ik vind Iron Seagull’s ‘reaction’ en ‘thoughts’ video’s geweldig. Weealbet en Englishsimmer maken fantastische Let’s Plays. En James Turner, Frimlin en Hatsy zijn briljante bouwers! Ik zou nog meer mensen op kunnen noemen, maar dan zit ik hier nog wel een paar uur…

Iron SeagullIk kan DruTruBuilder en Simstruction van harte aanbevelen als je echt creatieve bouwopties zoekt die op een interessante manier van meerdere pakketten gebruikmaken. Bouwen is niet mijn specialiteit, maar ik vind het geweldig om al die fantastische kavels in de Galerie te bekijken!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *