Community blog: SimGuru Spotlight – onze favoriete communitymomenten!

We vieren deze week de 17e verjaardag van De Sims™ en we hebben heel wat lol gehad op social media met weggeefacties, video’s en tal van gesprekken met onze geweldige fans. Het gaat geweldig en we hebben nog twee dagen te gaan!

We zouden de jubileumblogs niet af kunnen sluiten zonder van de SimGurus te horen. We zijn met een paar mensen rond de tafel gaan zitten om te kijken waar ze echt trots op zijn als onderdeel van het team en om een paar specifieke momenten in de community te onderstrepen die ze het meest zijn bijgebleven.

Als resultaat hebben we een paar fantastische antwoorden gekregen:

SimGuru GnomeIk ben gek op de machinima die spelers tijdens De Sims 2 hebben gemaakt. Muziekvideo’s, korte filmpjes, enz… het was een van de eerste manieren waarop ik zag hoe de community plezier beleefde aan onze game.

Afbeelding van forum-gebruiker Mero

SimGuru NinjaDe community blijft me verrassen, ze blazen de game echt nieuw leven in. Bouwers maken geweldige creaties waarvan de tranen me in de ogen springen, ze zijn zo mooi. CAS-spelers uploaden de meest fantastisch uitziende Sims naar de Galerie. Verhalenvertellers bedenken doorlopend interessante, boeiende verhaallijnen en karakters waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. De community gebruikt het materiaal dat wij bieden en geeft daar frisse, spannende en verrassende wendingen aan. De community is echt een cadeautje – ik zou niet meer zonder kunnen!

SimGuru SteveEen maand geleden besloten we om iets anders voor de feestdagen te verzinnen. Een Yule Log-stream waarin we Bob Pancakes in een omheinde omgeving achter zouden laten tijdens de feestdagen. Mensen kwamen en kletsten met Bob terwijl hij zijn ding deed. Wat me verraste was niet alleen dat sommige mensen bleven om te kletsen, maar dat ze elke dag terugkwamen! Ze sloten al snel vriendschappen en deelden verhalen vanwege hun gedeelde interesse in De Sims. Ik heb dit nu al drie keer gedaan en alle vaste gasten blijven terugkomen. De vriendelijkheid in onze community is echt zichtbaar als er nieuwe kijkers de stream binnenkomen en zich verbaasd afvragen wat het nou eigenlijk is.

Afbeelding van forum-gebruiker MDianaSanders

SimGuru KimmiDe manier waarop leden hun Sim-verhaal vertellen via zoveel screenshots die de progressie in hun spel laten zien is zooo cool. Echt, moet je dat screenshot zien! Een hek gebruiken als onderdeel van het constructieproces van een huis. ZOOOO COOOOL.

SimGuru TrevWat ik echt geweldig aan onze community vind is hoe slim ze omgaan met de voorwerpen die wij bieden. Of dat nu Hatsy is die ijshoorntjes gebruikt voor torentjes op een kasteel of DrGluon die halve muren en etalagekasten gebruikt als een geïmproviseerde autotafel voor een drive-in bioscoop. Het is echt indrukwekkend wat ze allemaal weten te verzinnen. Elke. Keer. Weer./

SimGuru LyndsayIk maak de Sims nu al een heel lange tijd en ik kan eerlijk zeggen dat ik nog altijd word verrast met wat onze spelers bedenken. Het leukste aan mijn baan is te zien wat zij het leukst vinden.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *