Community blog: Zes geweldige creaties met het De Sims 4 Vampieren Game Pack!

Het De Sims™ 4 Vampieren* Game Pack biedt een gloednieuwe bovennatuurlijke beleving voor spelers als zij de oude wereld van Forgotten Hollow verkennen. Het nieuwe Game Pack biedt fans ook een selectie van nieuwe griezelige en vervallen voorwerpen in Bouwen en Kopen zodat ze dat historische gevoel zelf na kunnen bootsen.

Combineer de talloze mogelijkheden om jezelf te uiten met het creatieve potentieel van De Sims-community, je zult niet teleurgesteld worden! Om het geweldige werk wat jullie allemaal hebben gemaakt te laten zien hebben we een aantal video’s van makers verzameld waarvan we echt onder de indruk waren.

Check de video’s hieronder om een aantal van de meest indrukwekkende video’s van Creëer-een-Sim en Bouwen die we konden vinden te bekijken (en geloof ons, dat was niet makkelijk):

XUrbanSimsX

Jenn geeft een geweldige uitleg over alles in Creëer-een-Sim in deze video met een overzicht van alle verschillende opties en aanpassingen! Dit is waarschijnlijk een goed punt om te beginnen als je wat ideetjes wilt en benieuwd bent naar wat er nou eigenlijk in een pack zit!

Deligracy

Bouwtijd! Een van de leukste dingen aan een nieuwe Let’s Play-serie van Deli is dat ze er gelijk een Bouwvideo van maakt. Dit project is een echt klassiek gotisch-victoriaans huis, groot, donker en griezelig. Geweldig! Ze leidt je door het bouwproces en vertelt je precies hoe ze dingen maakt, dat biedt aspirant-bouwers ontzettend veel inzicht!

MeganPlays

Megan werkt aan een compleet nieuwe Let’s Play-serie voor het De Sims 4 Vampieren Game Pack, en dit is de eerste video uit de serie! De video gaat over alle vampier-Sims die ze nodig heeft voor het maken van The Vampire Chronicles. We vinden de naam Royal voor de familie geweldig en we kunnen niet wachten om te zien waar het verhaal naartoe leidt!

Hatsy

Als je de Galerie recentelijk hebt bekeken, dan ben je waarschijnlijk bekend met alle waanzinnige bouwsels die Hatsy maakt en dit is weer zo’n pareltje! Het ontwerp is gebaseerd op een echt huis waar ze in de buurt is opgegroeid, maar we weten niet of we er wel willen logeren… Veel te griezelig.

KrystinMyrieXo

Vampieren kiezen niet allemaal zwart, grijs en donker voor hun huizen. Soms gaan ze gewoon voor opvallend roze! Voor vampier-Sims die in San Myshuno wonen is dit het perfecte roze onderkomen met een subtiele griezelige uitstraling voor je Sims om zich aan de nieuwe omgeving aan te passen.

Frimlin

Als je vampier-Sims een klassiek gotisch huis zoeken maar iets willen dat beter past in Windenburg, dan is dit iets voor hen! Frimlin heeft ervoor gezorgd dat alles binnen het budget bleef, dus je Sim kan verhuizen zonder de Motherlode aan te hoeven spreken (of andere Sims te hoeven verjagen).

Het was echt lastig om er maar zes op te selecteren want we hebben zoveel fantastische creativiteit gezien met het De Sims 4 Vampieren Game Pack. We hopen in ieder geval dat jullie ze net zo leuk vinden als wij.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *