Community blog: Maak kennis met een SimGuru – SimGuruSparks!

Maak kennis met een SimGuru: SimGuruSparks!

We hebben echt geluk om zoveel getalenteerde mensen te hebben die aan De Sims werken, en nog meer geluk dat een aantal van hen extra taken op zich neemt zoals de SimGurus! Dit zijn mensen die niet alleen vol enthousiasme aan onze community deelnemen, maar ook hun kennis delen met de spelers.

Daarom proberen we mensen die aan de game werken zoveel mogelijk in het spotlicht te plaatsen. Vandaag willen we een geweldige SimGuru in het zonnetje zetten die mee heeft gewerkt aan De Sims 4 Peuters, SimGuru Sparks!

Maak kennis met een SimGuru: SimGuruSparks!

Kun je jezelf even kort voorstellen?
Ik maak al bijna twintig jaar games als designer en software engineer. Bij Maxis werk ik al meer dan vijf jaar waarvan de laatste paar jaar aan De Sims. In het verleden heb ik aan allerlei soorten games gewerkt, zoals Call of Duty, Diablo en Star Wars. Daarvoor was ik AI-programmeur en gaf ik voordrachten over onderwerpen als verhaalontwikkeling en geloofwaardige personages.

Als ik niet werk, game en volleybal ik graag. Ik weet een heleboel over games, maar ik weet niet zoveel over films. Sterker nog, wanneer SimGuruHouts een referentie naar een film maakt kijk ik hem altijd verdwaasd aan tot bij hem het kwartje valt.

Wat doe je precies bij De Sims 4?
Ik ben designer. Ik werk met het team om nieuwe functies te verzinnen en ontwerpen. Ik werk voornamelijk aan uitbreidingspakketten. Ik heb de carrières in Stedelijk Leven ontworpen en de groepen in Beleef het Samen. Struiken, basketbal en straatkunst waren allemaal ontwerpen van mij. Daarnaast heb ik ook aan de ontwikkeling van peuters gewerkt.

We werken aan een heleboel projecten te gelijk. Het team is ontzettend flexibel. Ik werk een klein beetje aan alles en ik krijg een heleboel hulp van de mensen om mij heen. Dat deel maakt het beroep van game designer zo interessant. Er is altijd wel iets nieuws.

Maak kennis met een SimGuru: SimGuruSparks!

Waarom is het zo leuk om een SimGuru te zijn?
Het beste aan een SimGuru is de interactie die je hebt met de fans! Het team is veel groter dan de Gurus. De meeste mensen die hier werken zijn geen Gurus maar ik vind het geweldig. De fans hebben de beste verhalen.

Het echte leven in een game nabootsen is een onmogelijke taak. Er zijn zoveel details in de realiteit. Het echte leven is vaak saai en we kunnen niet alles maken dus moeten we slim zijn en keuzes maken. Door zo close te zijn met onze fans kunnen we de beste dingen kiezen en het helpt ons om te zien of we het goed hebben gedaan.

Wat vind je het leukst aan De Sims 4-reeks?
Ik vind het altijd leuk om te horen hoe iedereen speelt. De Sims is een enorme speelgoedbak en de verhalen die mensen weten te verzinnen zijn fantastisch. De Sims kent zoveel verschillende spelers; meer dan elke andere game die ik ken. We proberen ze bij elke nieuwe release iets te geven. De meeste mensen weten niet eens welke leuke manieren er allemaal zijn om met De Sims te spelen.
Wat is je favoriete ijssmaak?
Cookie Dough!

Zijn er SimGurus over wie je meer zou willen lezen? Laat het ons weten en misschien schittert hij of zij wel in onze volgende SimGuru Spotlight.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *