Community blog: Simmer in de schijnwerper – Aureylian! Moge de beste speler winnen

We vinden het geweldig hoe de community van De Sims de ingame uitdagingen aangaat en ze verandert in vriendschappelijke communitycompetities! SimGuru Drake kletste even bij met communitylid Aureylian, een Twitch-streamer die samenwerkt met mede YouTube & Twitch-makers voor wat spannende ingame competities.


Vertel ons wat over jezelf!
Ik speel De Sims (TM) als sinds 2001 maar ik ben mijn carrière in gaming begonnen als een personality/content maker in 2012 en werk momenteel fulltime als Lead Community Manager bij Twitch. Ik speel De Sims nog vaak op mijn Twitch-kanaal (zowel live als via geüploade VODs) maar de meest content die ik produceer is een beetje anders. Op dit moment werk ik aan een serie waarin we de Sims volledig op de automatische piloot zetten om te kijken in welke toestanden ze allemaal terecht komen (en dat is elke aflevering weer reuze interessant)! Je vindt mijn uitdagingvideo’s op Twitch en een aantal oude Sims Let’s Plays op YouTube.
Wat inspireerde je om met de uitdagingsamenwerkingsvideo’s te beginnen?
Ik vind het geweldig om samen met andere streamers filmpjes te maken. Gamen met vrienden is altijd leuker en ik wilde een manier vinden om mijn wens om met vrienden te spelen samen te laten smelten met mijn liefde voor De Sims. Ik moest een manier zien te vinden om samen te spelen terwijl we in feite volledig apart van elkaar spelen. Elkaar uitdagen leek de beste manier om dat te doen.

Welke uitdaging is je favoriet en waarom?
Er zijn er aardig wat! De Death Challenge (waarin we probeerden te ontdekken wie onze Sims als eerste dood kon laten gaan zonder te vertrouwen op natuurlijke ouderdom of ze in een kamer op te sluiten) was geweldig omdat Jordan (CaptainSparklez) nog nooit eerder had gespeeld. Zijn reacties en zijn overwinning door midden in de sportschool te plassen en zich letterlijk dood te schamen waren geweldig. De Woohoo Challenge (om te kijken wie binnen 30 minuten met de meeste Sims O jaa! kon bedrijven) met OMGitsFirefoxx was ook geweldig omdat ik voor de eerste keer met O jaa! per ongeluk iemand doodde. Er waren bouwvakkers bij mij thuis aan het werk en ze hoorden me dingen vanuit mijn kantoor gillen als “IK HEB MET IEMAND ANDERS O JAA GEDAAN!!” EN ” O GOD, IK HEM ‘M VERMOORD”! tot mijn moeder mijn kantoor binnenkwam om te zeggen dat ze me keihard uitlachten.

Welke tips zou je iemand geven die De Sims 4 op Twitch wil gaan streamen?
Iets anders dan de standaard ‘consistentie’ en ‘wees jezelf’ raad want het is gewoon belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt. Iets dat je onderscheidt van alle anderen. Doe je een echte EP? Bedenk dan een thema of ga Sims maken gebaseerd op je kijkers. Zoek een manier om mensen te betrekken bij wat je doet. Interactie is het beste van gamen op Twitch en het is ook een heel goede manier om mensen terug te laten komen naar je stream.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *