Community blog: Zes starterswoningen voor minder dan 20.000 Simdollars!

Frimlin_

Het kopen van je eerste huis kan een stressvolle aangelegenheid zijn en het vinden van iets dat aan al je behoeften voldoet (en er leuk uitziet!) binnen een budget van 20.000 Simdollars is knap lastig. In De Sims™ 4 kun je dankzij de Galerie iets van die stress wegnemen! Bekijk deze zes geweldige starterswoningen voor inspiratie of laat je Sim gelijk de verhuisdozen pakken. Ze vallen allemaal binnen het budget van 20.000 Simdollars!

Wonder Carlotta

Starter De Heidi Et Paul van Wondercarlotta8

Verlangt je Sim naar een modern, strak en hip onderkomen maar is er gewoon te weinig cash voor een droomhuis? Dit is een geweldige starterswoning voor elke Sim die strakke lijnen en een ruimtelijke sfeer op prijs stelt, maar waar ook nog eens twee slaapkamers in passen!

Frimlin_

Vintage Glamour Starter van Frimlin

Geef je de voorkeur aan iets klassiekers? Misschien iets met een zweem van Hollywood-glamour? Dan zit je bij Frimlin helemaal goed! Het is niet eenvoudig om zo’n prachtig thema voor elkaar te krijgen met minimale middelen maar dat maakt deze woning nog indrukwekkender. Er is één slaapkamer, maar je hebt nog steeds iets meer dan 2000 Simdollars over dus je hebt wat speelruimte om er nog wat meubels in te zetten en het echt helemaal van jou te maken.

Kundzia

Starter 13 van Kundzia131

Toen we dit huis zagen dachten we gelijk dat het een geweldige starterswoning voor een vrijgezel zou zijn! De open ruimte en minimalistische basis die bij een bescheiden budget hoort werken echt op deze kavel en ze zijn er zelfs in geslaagd om er een klein zwembad aan toe te voegen. We zijn onder de indruk!

Samesm01

Simplicity Starter van Samesm01

Minimalistisch en modern is niet voor elke Sim, dus hebben we ook iets traditioneels. We zien onze Sim al helemaal zen op de veranda zitten. Dit exemplaar voelt zeker als een knusse eerste woning voor een stelletje aan met zijn veranda aan de achterkant met uitzicht op de rivier.

Enilorac

Pretty Starter van Enilorac92

Deze woning biedt heel wat stijl aan de buitenkant met een heleboel karakter en verfijnde details om het de uitstraling van een Frans landgoed te geven. Van binnen is het iets spaarzamer ingericht (dat verwacht je ook bij een starterswoning) maar deze kavel valt nog steeds ruim binnen het budget dus je kunt qua comfort een of twee extra dingetjes toevoegen.

Kaitlyn Renee

SM Minimalistic Starter van xKaitlynRenee

We sluiten af met een super moderne en minimalistische kavel! Van binnen is het huis bijna helemaal open en dat is prachtig. Het is geen groot huis, maar de meubels zijn mooi en je hebt nog heel wat van je budget over om er een paar extra’s of verbeteringen tegenaan te gooien.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *