Community blog: Simmer in de schijnwerper – Deligracy! Bouwen maar!

Deligracy

We raken voortdurend geïnspireerd door de mate van flair en creativiteit van onze Simmers en dat geldt ook voor de gebouwen, zelfs nog meer als je ze live bekijkt! SimGuru Drake nam de tijd om met community-lid Deligracy te praten over alles wat met bouwen te maken heeft en over haar switch van het opnemen van video’s naar live streamen op Twitch.

Vertel ons wat over jezelf!
Hallo! Soel Soel! Mijn naam is Maddy. Online heet ik Deligracy (of ‘Deli’). Ik woon in Melbourne, Australië en ik maak video’s voor YouTube van hoe ik De Sims 4 speel. In deze video’s laat ik gameplay zien en vertel ik verhalen, maar komen ook het bouwen en creatieve uitdagingen aan bod. Onlangs ben ik begonnen met live streaming op Twitch!

Deligracy

Je bouwt een hoop moderne dingen en een paar hele vreemde (het hamburgergebouw vind ik te gek!) Waar haal je je inspiratie vandaan?
Het burgerhuis was heel leuk om te maken, ik hou wel van maffe gebouwen! Mijn inspiratie haalde ik uit het online bestuderen van huizen of door tijdens wandelingen naar de gebouwen om me heen te kijken. Als ik het geluk heb op reis te gaan neem ik altijd foto’s van de gebouwen die ik zie zodat ik die vervolgens kan gebruiken ter inspiratie als ik weer thuis ben. Het burgergebouw heb ik gemaakt omdat ik honger had… soms kunnen gevoelens en stemmingen ons ook inspireren! Voor mijn Let’s Plays ben ik onlangs geïnspireerd geraakt door tv-programma’s als Scream Queens en Gossip Girl.
Hoe komt het dat je op Twitch bent gaan streamen?
Twitch is een fantastische manier om dichter bij je kijkers te komen en om rechtstreeks contact met ze te hebben. Ik ontdekte Twitch toen mijn vrienden live gingen en door naar het De Sims 4-team te kijken en besloot het zelf ook eens te proberen! Het is heel anders dan video’s maken voor Youtube, want het voelt veel authentieker. Het is niet bewerkt en geeft op een eerlijke manier weer hoe ik speel. Het is heerlijk om live met je kijkers te kunnen communiceren, ik vind het te gek.

Deligracy

Welke tips zou je iemand geven die De Sims 4 op Twitch wil gaan bouwen of streamen?
Het belangrijkste: heb plezier en blijf jezelf! Mensen hebben meer aandacht voor je als je ontspannen bent en zelfvertrouwen hebt omdat ze je dan beter kunnen begrijpen. Probeer voor je begint een idee te hebben van wat je gaat doen. Als je zin hebt in gameplay in De Sims 4, vraag jezelf dan af ‘Wat wil ik vandaag met mijn gameplay bereiken?’
Let goed op de chat, verwelkom nieuwe kijkers als het kan en beantwoord vragen. Ook al is het door mijn Youtube-schema lastig om zelf regelmatig te streamen, is regelmaat een zeer belangrijk aspect om succes te hebben op Twitch. Drink water en ga niet streamen als je oververmoeid bent.
Waar kunnen mensen jou of jouw werk vinden?
Mensen kunnen mijn YouTube– en Twitch-kanalen bezoeken. Zoek naar DELIGRACY en je ziet ze vanzelf! Ik zit ook op Instagram, Twitter en Snapchat (@deligracy.) Mocht je ooit in Melbourne zijn, dan kun je me met een wafel in koffietentjes vinden op Degraves Street of op het strand… je weet het nooit!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *