Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Bowlingavond Accessoires

Officiële trailer De Sims 4 Bowlingavond Accessoires

Na de teaser van gisteren is De Sims 4 Bowlingavond Accessoires, het tiende accessoirespakket voor De Sims 4, nu ook officieel aangekondigd! Zoals te zien valt in de bijbehorende trailer draait het pakket helemaal om bowling met een gloednieuwe bowlingbaan en bijpassende meubels en kleding. Vanaf volgende week is het pakket te verkrijgen. Let erop dat het in dit geval niet op dinsdag is, maar juist op woensdag 29 maart 2017. Geen idee waar die logica ineens vandaan komt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>