Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Bowlingavond Accessoires

De Sims 4 Bowlingavond Accessoires: Box-art en render

De Sims 4 Bowlingavond Accessoires logo

Via EA Benelux hebben we verschillende renders, het officiële logo en de box-art van De Sims 4 Bowlingavond Accessoires gekregen. Het logo vind je hierboven, de rest als je het volledige bericht bekijkt, simpelweg omdat ze te zwaar zijn om allemaal tegelijk op de homepage te plaatsen. Klik op de afbeeldingen om de grotere versies te bekijken of open ze in een nieuw tabblad om ze op volledige grootte te kunnen bekijken.

De Sims 4 Bowling Accessoires render

De Sims 4 Bowling Accessoires box-art

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>