Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Bowlingavond Accessoires

Vrijdagavond De Sims 4 Bowlingavond Accessoires Live Broadcast!

Zoals gebruikelijk komt er ook bij De Sims 4 Bowlingavond Accessoires een Live Broadcast, zoals SimGuruDrake zojuist heeft bevestigd! Deze zal vrijdagavond om 21:30 uur Nederlandse tijd plaatsvinden op het officiële Twitch-kanaal van The Sims en geleid worden door SimGuruGraham en SimGuruThomas. Tegen die tijd kun je die stream natuurlijk ook live via onze homepage volgen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>