Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Bowlingavond Accessoires

Vanavond De Sims 4 Bowlingavond Accessoires Live Broadcast!

Nog een paar uurtjes en dan vindt de Live Broadcast van De Sims 4 Bowlingavond Accessoires plaats! Om vanavond zal de stream beginnen en zal dan waarschijnlijk grofweg een uurtje duren. Tijdens de Live Broadcast zal het accessoirespakket voor het eerst volledig worden getoond om je een wat beter beeld te geven over de precieze inhoud van het pakket en of het ook aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. Ook heb je dan de kans daar vragen over te stellen aan SimGuruGraham en SimGuruThomas die de stream zullen leiden. Via de bovenstaande stream kun je vanavond live meekijken. Mocht dat niet werken, dan kun je ook nog altijd terecht op de Twitch pagina van The Sims.

Voor degene die het vanavond niet kunnen volgen, zullen we na afloop de herhaling plaatsen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>