Community blog: STRIKE! De Sims 4 Bowlingavond Accessoires is nu verkrijgbaar

1, 2, 3, BOWL! Het is tijd voor de Sims om hun bowlingschoenen aan te trekken en de baan op te gaan, want De Sims™ 4 Bowlingavond Accessoires* is nu verkrijgbaar!

Sims kunnen hun familie en vrienden meenemen naar de Dust Bowl in Oasis Springs waar ze hun bowlingvaardigheden kunnen aanscherpen. Het gaat er ruig aan toe op de lagere niveaus (met overal rondvliegende ballen) maar naarmate Sims zich ontwikkelen kunnen ze trick shots, nieuwe bowlingballen en meer vrijspelen! Als je in de stemming bent voor iets heel gaafs, zet je het licht voor Maanlicht Bowling aan waardoor de sfeer nog speelser wordt en je meteen de hoeveelheid plezier verhoogt die je aan de activiteit beleeft!

De achtergrond heeft ook een heerlijke vintagesfeer met alle klassieke en retro-elementen die je in een traditionele bowlinghal mag verwachten, compleet met neonverlichting en meer. Je Sim ziet er natuurlijk ook helemaal perfect uit. Naast iconische bowlingshirts, zijn er ook op rockabilly geïnspireerde opties om je Sims een geweldige look te geven.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *