Nieuwe kwartaalteaser voor De Sims 4 toont familie game pack en fitness accessoirespakket!

Nu het april is, is ook het tweede kwartaal van 2017 begonnen. Dat betekent ook meteen dat we een nieuwe kwartaalteasee voor De Sims 4 mogen verwachten waarin de nieuwe content voor de maanden april, mei en juni kort wordt getoond. Die teaser is een half uurtje geleden uitgebracht en kun je hieronder bekijken.

Familie game pack en fitness accessoirespakket

Zoals in de teaser te zien is, krijgen we als eerste een game pack rondom familie. Dat is in principe een nogal breed en vaag onderwerp, al kan het ook best een wat kleinere versie zijn van De Sims 3 Levensweg bijvoorbeeld. Bovendien zijn peuters net toegevoegd aan het basisspel, dus wie weet wat zij voor een rol gaan spelen binnen het pakket. In de lente moet het game pack gaan uitkomen, dus hopelijk horen we hier kort na Pasen al meer over.

Vervolgens zal er in de zomer ook nog een accessoirespakket rondom fitness gaan komen. Daar ben ik zelf eigenlijk niet bepaald enthousiast over, maar misschien dat het inhoudelijks nog wat leuks bevat. De Sims 4 Bowlingaccessoires heeft me met bowling ook prima verrast, dus dat zou nu ook zomaar weer eens kunnen gebeuren. Maar goed, dat komt dus allemaal pas over een hele tijd.

Wat vinden jullie ervan? Positief verrast door deze teaser, of hoopte je op iets anders? Zelf vind ik het tot nu toe in ieder geval nog maar tegenvallend, al ben ik wel blij dat we niet weer tig accessoirespakketten achter mekaar krijgen zoals dat vorig jaar het geval was. (En bovendien gaat de teaser enkel over de content die dit kwartaal uitkomt, dus héél misschien dat we tussendoor ook al iets gaan horen over uitbreidingspakket nummer vier. Je weet maar nooit.)

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *