Origin: Update 10.4.6 beschikbaar

Deze week is er voor Origin weer een nieuwe update uitgebracht. Niet veel bijzonders ditmaal naast dan dat je voortaan een lijstje van aanbevolen vrienden op basis van het aantal gedeelde vrienden vindt op je persoonlijke startpagina. Om de update te installeren, hoef je alleen maar Origin op te starten, de update start dan automatisch.

Versie 10.4.6

  • Aanbevolen vrienden toegevoegd aan Mijn startpagina.
  • Allerlei bugreparaties en verbeteringen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

4 reacties

  1. Waarschijnlijk zal het paaseieren zoeken in De Sims 4 volgende week wel weer actief worden. Het zit al in het spel, dus ze hoeven het enkel te activeren (en eventueel aan te vullen) met een update.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *