Community blog: Ga voor groen met De Sims 4 PlantSim Uitdaging!

PlantSim-Uitdaging

Nadat we de afgelopen jaren de paaseieren- en groeifruituitdagingen voorbij hebben zien komen in De Sims 4, is er ook dit jaar gezorgd voor een nieuwe lente-uitdaging: de PlantSim-uitdaging. In de uitdaging is het de bedoeling gekleurde bonen te verzamelen waarmee je je Sims in PlantSims kunt veranderen. Lees de community blog hieronder voor een uitgebreidere uileg.

De update van vandaag* bevat een nieuwe seizoensuitdaging: PlantSims ontkiemen in De Sims™4!

Vanaf nu tot en met 4 mei 19:00 uur (CET) tref je in de wereld PlantSims aan die klaar staan om jouw Sim te ontmoeten. Als je het slim speelt, kun je ze overtuigen om een van hun toverbonen aan jou te geven. Afhankelijk van het humeur van de PlantSims kun je één van zes verschillend gekleurde bonen verdienen die bij het humeur van de PlantSim passen.

PlantSim-Uitdaging

Je Sim kan Jasmine bellen en een stronk krijgen om de bonen in te plaatsen. Met een klein beetje water groeit deze uit tot een boom met een portaal die je Sim leidt naar het ontdekken van nieuwe zaden, zeldzame voorwerpen en zelfs verboden fruit! Als je Sims ervan eten veranderen ze vijf Sim-dagen lang in een groene PlantSim. In de gedaante van een PlantSim krijgen je Sims niet alleen een nieuwe look maar worden ze ook beter in tuinieren en hebben ze iets andere behoeften. Maak je geen zorgen, als je het leuk vindt om een leven als PlantSim te leiden kun je de boom na afloop van de uitdaging houden en veranderen in een PlantSim!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *