Community blog: Bouw de nalatenschap van je Sims op met De Sims Mobile

Electronic Arts en Maxis kondigen met trots de soft launch-lancering van hun gloednieuwe mobiele game aan: De Sims™ Mobile! Hij wordt momenteel als exclusieve soft launch in Brazilië gelanceerd om de spelmechanica te testen en ons voor te bereiden op de wereldwijde lancering.

De Sims Mobile

We hebben heel wat uurtjes in De Sims Mobile gestoken om een game te maken die jullie geweldig zullen vinden. We hebben ook tal van favoriete onderdelen uit De Sims en De Sims FreePlay toegevoegd, variërende van de mogelijkheid om fantastische Sims te creëren en iedereen te maken die je maar wilt, tot de gereedschappen die je nodig hebt om prachtige huizen te maken en in te richten, tal van geweldige locaties neer te zetten plus de mogelijkheid om fijne relaties te ervaren en naar verschillende buurten te reizen om op actieve wijze deel te nemen aan geweldige carrières en hobby’s waar je veel plezier aan beleeft.

Hoewel De Sims FreePlay al 5 jaar aan geweldig materiaal heeft opgeleverd, en dat ook zal blijven doen naast De Sims Mobile voor Simmers om overal van te genieten, is De Sims Mobile een leuke aanvulling op De Sims-familie waarin je je fantasie en creativiteit de vrije loop kunt laten door je eigen verhaal te verzinnen, je nalatenschap op te bouwen en met het leven te spelen!

Maak de leukste Sims

Het maken van aangepaste en unieke Sims is het basiselement van elke De Sims-ervaring. In De Sims Mobile hebben we hard gewerkt aan een geavanceerde Creëer-een-Sim die onze Simmers fantastisch zullen vinden! Van de breedte van de neus tot de boog van een wenkbrauw, elk detail kan worden aangepast. Vergeet niet om je Sims te voorzien van hippe stijlen, funky kapsels en trendy accessoires. Maak hun look tot slot helemaal af met flitsende make-up om de Sim van je dromen te maken.

Bouw een prachtig huis

In De Sims Mobile is jouw huis de basis. Hier verzamel en show je jouw erfstukken, carrièrebeloningen en persoonlijke stijlkeuzes. Bouw het huis van je Sim’s dromen door vorm te geven aan de kamers, ramen en deuren te plaatsen en met kleur en licht te experimenteren. Speel met verftinten, behang of zichtbare baksteen om een omgeving te creëren waarin je Sims zullen opbloeien. Maak het geheel af met perfect geplaatste meubels en decoraties en BAM, je hebt een huis dat je buren groen van jaloezie zal laten zien!

Geef vorm aan de nalatenschap van je Sims

Voortbordurend op de geweldige basis van De Sims, richt De Sims Mobile zich op een aantal belangrijke vernieuwingen; de eerste is de nalatenschap van je Sims. Dit is een idee dat we van jullie hebben gekregen, onze geweldige Simmers! De Sims Mobile is een generatiespel; je Sims hebben levensdoelen om te halen en hoe meer ze tijdens hun leven behalen, hoe beter de kwaliteit van het erfstuk dat ze achterlaten als ze met pensioen gaan. Erfstukken openen een wereld aan mogelijkheden voor toekomstige generaties van Sims – zoals nieuwe carrières, nieuwe hobby’s, uitstekende voordelen voor jou en je Sims en tal van ander superleuke kansen.

Speel samen

Een andere belangrijke toevoeging is spelen met vrienden – de mogelijkheid om de ervaring van het creëren van een nalatenschap te delen en uit te breiden met mensen die net zo gek zijn op De Sims als jij. Feesten maken ook een groot deel van de game uit en je kunt ervoor kiezen om feesten met je levensechte vrienden te bezoeken! Je kunt zelfs relaties ontwikkelen met Sims van andere mensen en ze naar het huishouden van jouw Sim laten verhuizen. Wat voor soort relatie het is blijft privé dus je kunt elk willekeurig verhaal vertellen, alleen de relatievoortgang wordt gedeeld. Dus een vriend zal misschien een liefdesverhaal met jouw Sim vertellen, maar in jouw verhaal zouden ze zomaar vijanden kunnen zijn. Er valt zoveel te beleven op feesten!

We vinden het te gek dat deze game eindelijk gespeeld kan worden! Zoals we al zeiden beginnen we in Brazilië maar we komen binnenkort naar tal van andere plekken rond de hele wereld. Check www.thesims.com/mobile voor de laatste nieuwtjes en om meer te weten te komen over De Sims Mobile.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *