Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Ouderschap

De Sims 4: Teaser vijfde Game Pack + morgen trailer

Het vijfde Game Pack voor De Sims 4 rondom familie komt er dan eindelijk toch echt aan! Middels deze korte teaser heeft het team achter De Sims namelijk laten weten dat we morgenavond, dinsdag 16 mei 2017, de trailer te zien krijgen met daarbij de officiële aankondiging van het Game Pack.

Ook de teaser zelf laat alvast kort een paar beelden zien met wat we er straks van kunnen verwachten. Zo zien we in het bijzomder dat er een ‘parenting’ vaardigheid zal komen wat logischerwijs te maken zal hebben met het opvoeden van peuters en kinderen, iets dat in de teaser niet helemaal goed lijkt te gaan…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>