Community blog: Word een betere ouder met het De Sims 4 Ouderschap Game Pack!

De Sims 4 Ouderschap

Het vijfde Game Pack voor De Sims 4 is nu dan toch echt eindelijk aangekondigd! De Sims 4 Ouderschap zoals het pakket heet, leert ouders hoe ze hun kinderen goed moeten opvoeden. Daarbij hoort de nieuwe Opvoedkunde vaardigheid voor ouders, maar ook voor de kinderen valt er iets te halen; Karakterwaarden om precies te zijn. Dit zijn een soort karaktereigenschappen welke Sims verdienen op basis van hun gedrag in hun kindertijd. Goed gedrag wordt beloond, slecht gedrag juist afgestraft. Meer hierover wordt beschreven in deze eerste Community blog van het Game Pack.

Kom bij elkaar voor een familiebijeenkomst. We moeten een paar belangrijke zaken over het huishouden bespreken. Waarom? Nou, vandaag zijn we extreem blij je het De Sims™ 4 Ouderschap Game Pack* te laten zien, dat op 30 mei 2017 wereldwijd wordt uitgebracht op pc en Mac via Origin™ .

De Sims 4 Ouderschap

Dit is heel spannend voor ons omdat dit iets is waar veel om werd gevraagd in de community: meer en dieper op het gezin gerichte gameplay. Er banjeren nu eindelijk peuters rond in de huizen van Sims waar dan ook, dus we wisten dat dit de perfecte tijd was om naar het huis van je Sim te kijken om te zien welke verhalen je nog niet hebt verteld.

De Sims 4 Ouderschap

Het De Sims 4 Ouderschap Game Pack voegt een paar belangrijke onderdelen toe die het dagelijks leven veranderen. De nakomelingen van je Sim gedragen zich nu nog slechter dan ooit, met rebellerende tieners en peuters die het leven van hun broers en zussen niet bepaald gemakkelijker maken. Maar wees gerust! De nieuwe Opvoedkundige vaardigheid geeft volwassenen de ruimte om deze problemen adequaat aan te pakken.

Maar daar houdt het niet mee op! Opvoeden heeft gevolgen voor de lange termijn, wat ons brengt bij de nieuwe Karakterwaarden. Als je Sims de tijd nemen hun kinderen goede manieren te leren, zoals de tafel dekken, niet boeren, niet vloeken en geen scheten laten, kunnen ze opgroeien met eigenschappen die de rest van hun leven een positief effect hebben. Of, als ze die dingen niet doen, zijn er, tja, eigenschappen met heel andere soorten gevolgen…

De Sims 4 Ouderschap

Het draait echter en gelukkig niet alleen om zeer ingrijpende beslissingen. Kinderen komen thuis met nieuwe schoolprojecten waar ze dan met hun ouders en broers en zussen aan kunnen werken. Deze projecten leiden tot permanente, grappige voorwerpen, zoals uitbarstende vulkanen en raketten in de achtertuin. Toekomstige medische professionals kunnen hun vaardigheid met de stethoscoop oefenen op hun teddybeer. Daarnaast zijn er nieuwe kledingstijlen en perfecte huishoudelijke voorwerpen om het huis eruit te laten zien als… het huis van je verhaal.

De Sims 4 Ouderschap

Het De Sims 4 Ouderschap Game Pack is de perfecte toevoeging voor het huis van je Sim en helpt je nieuwe verhalen vertellen die recht uit het hart van je Sims komen. Het is geestig, serieus, ontroerend en maf, en dat in één huisvormige doos. Het De Sims 4 Ouderschap Game Pack is vanaf 30 mei 2017 verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *