Doe de ‘Wat voor ouder word jij?’-quiz van De Sims 4 Ouderschap!

De Sims 4 Ouderschap Quiz

Net zoals we bij De Sims 4 Vampieren een quiz zagen waarin je kon testen wat voor een vampier je bent, heeft het team achter De Sims ook een speciale quiz gemaakt voor De Sims 4 Ouderschap. Logischerwijs bepaalt deze quiz hoe ‘goed’ je bent als ouder. Ben je een strenge ouder, of juist een leuke? Zelf ben ik blijkbaar die tweede, jullie? Na vijf simpele vragen krijg je daarop je antwoord. Klik op de link hieronder om aan de quiz deel te nemen! Zie de volledige post voor alle uitkomsten met bijbehorende renders.

| Wat voor ouder word jij? |

De Sims 4 Ouderschap Quiz

Uitkomsten

Leuke ouder

Leuke ouder

Waarom zou je met ijzeren vuist regeren als je het ook op een zachtere manier kunt doen? Een coole ouder zijn is het enige dat telt en jij hebt de neiging om vaker ‘ja’ dan ‘nee’ te zeggen. Cupcakes als avondeten? Ja hoor!

Relaxte ouder

Relaxte ouder

Het ouderschap is net als het kijken van een film, gewoon zitten en genieten. Hoewel jij er bent om ze in hun basisbehoeften te voorzien, vind je dat kinderen alles over het leven moeten leren door het zelf te ervaren. Wat een chill concept.

Strenge ouder

Er zijn momenten dat regels zijn gemaakt om overtreden te worden maar jij kent dat soort momenten niet. Jij bent lief maar streng, want jij bent er heilig van overtuigd dat structuur en gevoel voor verantwoordelijkheid zeer belangrijk zijn.

Verzorgende ouder

Verzorgende ouder

Jouw liefde is onvoorwaardelijk. Jij vindt dat overstelpende liefde voor je kinderen hen helpt om op hun best te presteren en dat een knuffel bijna elk probleem oplost.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *