Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Ouderschap

De Sims 4 Ouderschap: Officiële trailer!

Vandaag is het vijfde Game Pack voor De Sims 4, De Sims 4 Ouderschap genaamd, officieel aangekondigd via deze trailer! Zoals ook in de trailer te zien valt, richt het pakket zich op het opvoeden van peuters, kinderen en tieners. Dat kan vervelend zijn waardoor het nodig is straffen uit te delen of juist leuk door spelenderwijs een band met je kind op te bouwen. Meer informatie kun je vinden in de bijbehorende Community blog van vandaag. De Sims 4 Ouderschap verschijnt over twee weken op dinsdag 30 mei 2017.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>