Vrijdag 26 mei De Sims 4 Ouderschap Live Broadcast

De Sims 4 Ouderschap

Zoals gebruikelijk bij nieuwe pakketten voor De Sims 4 komt er ook voor De Sim 4 Ouderschap een speciale Live Broadcast. Deze zal komende vrijdag op 26 mei 2017 plaatsvinden laat SimGuruDrake weten, en zal tegen die tijd live te volgen via onze homepage of direct op Twitch. Welke tijd precies is nog niet bekend gemaakt, maar zal waarschijnlijk ergens rond 22:30 uur zijn. Zodra de precieze tijd bekend wordt gemaakt laten we het weten.

Update 17 mei 2017 – Het is wat verwarrend of de Live Broadcast nou deze of volgende week plaats gaat vinden gezien SimGuruDrake ‘next friday‘ (letterlijk ‘komende vrijdag’) heeft gezegd en met deze reactie lijkt te bevestigen dat het inderdaad deze vrijdag gaat worden, terwijl SimGuruNinja op het officiële forum ‘next weekzegt. Ik heb het bericht daarom aangepast zonder een datum te meer noemen, maar zodra daar meer over bekend is, dan melden we het wel weer. Met dank aan Jopertjes voor het melden hiervan.

Update 2 17 mei 2017 – SimGuruNinja bevestigt nu dat het de 26e wordt.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

    1. Dat zie ik inderdaad. Ik kan er alleen geen bron bij vinden en gezien SimGuruDrake ‘next friday’ zegt en zo reageert op een vraag op het de 19e wordt, leek het mij deze vrijdag. Ik heb net wel even wat verder gezocht op het internet en als we SimGuruNinja op het officiële forum mogen geloven, dan lijkt het weer wel volgende week te gaan worden. Beetje tegenstrijdig dit, maar ik zal dan maar uitgaan van volgende week. Bericht is aangepast. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *