Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Ouderschap

De Sims 4 Ouderschap: Huisarest opties

Op het internationale forum heeft SimGuruNinja getoond welke verschillende vormen van huisarest er straks in het Game Pack De Sims 4 Ouderschap zullen zitten. Hierbij gaat het in alle gevallen om een uitsluiting van één dag van een bepaalde activiteit zoals computeren of het verbieden van huis weg te gaan.

De Sims 4 Ouderschap: Huisarest

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>