Community blog: Het De Sims 4 Ouderschap Game Pack is nu verkrijgbaar!

De Sims 4 Ouderschap

Het De Sims™ 4 OuderschapGame Pack is nu beschikbaar op Origin voor PC en Mac. We hebben het al gehad over de effecten van goede (of slechte) opvoedkunde met betrekking tot karakterwaarden, de opvoedkundige vaardigheden en de nieuwe problemen die je aan moet pakken. Vandaag gaan we het hebben over een aantal aanvullende zaken die wel of geen invloed zullen hebben op deze andere aspecten.

De Sims 4 Ouderschap

Het coolste voorwerp in De Sims 4 Ouderschap, en een van de coolste dingen die we ooit hebben gedaan, is het schoolproject. Kinderen en tieners krijgen nieuwe schoolprojecten mee naar huis om aan te werken. Deze leveren extra punten op en zijn nog belangrijker dan huiswerk. Ze bestaan uit verschillende projecten, waaronder een architectonische brug en zelfs een raket in de achtertuin. Het leukste is nog dat er verschillende resultaten mogelijk zijn, zoals een rammelbak, sputterende vulkaan of een prachtige thuisgemaakte raket.

Een andere emotionele favoriet voor mij is het lunchpakket. Mijn moeder maakte altijd een broodtrommeltje voor me om mee naar school te nemen. Het is een van die ontroerende dingen die echt laat zien wat ouders elke dag voor hun kroost moeten doen.

Creatief aangelegde kinderen kunnen met blokken bouwen, zelfs met een broertje of zusje of ouders, om een geweldige tijd te beleven en de mooiste vormen te maken. En kinderen met de nieuwe dokterspeelset kunnen de stethoscoop op hun teddybeer plaatsen om naar het kloppende katoenen hartje te luisteren. Zo snoezig!

Er zijn tal van andere geweldige verhaalvoorwerpen, zoals het familieprikbord om briefjes op te plakken en een avondklok in te stellen, of het dagboek waarin tieners hun geheimste gedachten op kunnen schrijven (om het vervolgens te laten vinden door een vervelend broertje of zusje!).

De Sims 4 Ouderschap

De Sims 4 Ouderschap zit boordevol activiteiten die allemaal om het gezinsleven draaien. Als je Sims hun kinderen niet leren om betere burgers te zijn, of hun meest opvallende fouten negeren, kunnen ze rustig achterover leunen en toekijken hoe hun kinderen empathie opbouwen met hun speelgoedbeer of nieuwe creatieve vaardigheden leren door met blokken te spelen.

De Sims 4 Ouderschap is een visueel feest voor de ogen en er valt ontzettend veel te beleven. We kunnen niet wachten om te zien welke creaties en verhalen jullie allemaal tot leven brengen met de nieuwe content.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *