Nieuwe Driedubbele Boostweek in De Sims 4

Vandaag is er een nieuwe Driedubbele Boostweek gestart in De Sims 4! Ditmaal draait het om de bevrediging van je Sims. Daarom kun je kiezen om óf je Sim’s verzamelde tevredenheidspunten te boosten met een factor drie, óf juist je Sim’s behoeften. De Boostweek duurt precies een week tot en met 13 juni, 19:00 uur Nederlandse tijd.

Het is weer zover! Jasmine Holiday is terug in De Sims™ 4 met de welbekende Boostweek! Je Sims kunnen vanaf nu één week lang driedubbele vaardigheidspunten verdienen!

Jasmine Holiday: Driedubbele Boostweek

Driedubbele Boostweken concentreren zich op één of twee behoeften of vaardigheden. Deze kunnen variëren van het verbeteren van tevredenheidspunten, het vertragen van het leeglopen van de behoeftebalken van je Sims, het verbeteren van de romantiek door je relatie een boost te geven of je Sims te helpen met hun carrière of vaardigheden. Er kan er slechts één tegelijk actief zijn op een Sim, maar wees gerust, je kunt wisselen als je van gedachten verandert.

Jasmine Holiday heeft besloten om voor wat extra tevredenheid te zorgen en het leeglopen van de behoeftebalken van je Sims te vertragen in De Sims 4 tussen 6 juni 2017, 19.00 uur en 13 juni 2017,19.00 uur. Geef Jasmine even een belletje om je Sims een fijne boost te geven.

TheSims.com

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *