Winnende kledingstukken De Sims 4 Wasgoed Accessoires

De Sims 4 Ecologisch Leven: Winnende kledingstukken

Nadat we een aantal dagen geleden al te horen kregen welke voorwerpen de afgelopen stemronde van De Sims 4 Wasgoed Accessoires hebben gewonnen, heeft SimGuruGraham nu ook de winnende kledingstukken bekend gemaakt. In de screenshot hieronder zie je de zeventien winnende kledingstukken. Zoals SimGuruGraham verder ook uitlegt zijn dit niet per se de kledingstukken met enkel de meeste stemmen, maar is er ook rekening gehouden met de onderlinge balans. Dat houdt in dat er bijvoorbeeld niet enkel shirtjes worden geselecteerd, maar dat ook broeken en schoenen vertegenwoordigd worden in het pakket.

Winnende kledingstukken voor De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Nu we dit gehad hebben, kunnen we vooruit gaan kijken naar de volgende stemronde. Deze volgt op 23 tot en met 26 juni waarin we mogen stemmen op de speciale gameplayvoorwerpen uit het pakket. Na de zomervakantie kunnen we dan ook nog het icoontje en later ook de naam van het pakket gaan kiezen, maar dat is nog een flinke tijd weg. Het accessoirespakket zelf moet dan uiteindelijk ergens in 2018 te koop zijn.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *