Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Fitness Accessoires

De Sims 4 Fitness Accessoires aangekondigd!

Zojuist is het elfde accessoirespakket voor De Sims 4, De Sims 4 Fitness Accessoires, officieel aangekondigd. Het pakket komt over een kleine twee weken op dinsdag 20 juni 2017 uit. In de trailer zien we met name de nieuwe klimmuur, of beter gezegd de bergbeklimmende loopband, vaak aan bod komen. Later in de trailer zien we ook verschillende van de veelal moderne nieuwe fitness- en badkamervoorwerpen voorkomen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>