Origin Access week lang gratis uit te proberen

Zojuist is op EA Play aangekondigd dat de services Origin Access (PC) en EA Access (Xbox) allebei een week lang gratis uit te proberen zijn! Origin en EA Access zijn twee vergelijkbare services waarbij je voor een vast maandelijks of jaarlijks bedrag toegang krijgt tot alle games uit de zogenoemde ‘Vault‘ op die twee platformen. Dat is een collectie bestaande uit verschillende bekende en minder bekende spellen waaronder ook het starterspakket van De Sims 3 en SimCity. Origin Access is daarbij op dit moment enkel nog beschikbaar op Window, niet op macOS.

Je hebt tot en met 18 juni 19:00 uur Nederlandse tijd om je trial te starten. Vanaf het moment dat je ‘m start, gaan de zeven dagen lopen. Let er dan wel op dat je je bankgegevens moet opgeven om de trial te kunnen starten. Dat betekent ook automatisch dat je je weer moet afmelden voordat de trial eindigt omdat je anders zult gaan betalen voor de dienst!

Overigens wordt ook aan de PlayStation gedacht; zij krijgen tijdens deze periode namelijk tot verschillende bekendere spellen uit de afgelopen twee jaren zoals FIFA 17. Zie ook het bericht hieronder voor de volledige lijst als je daarin geïnteresseerd bent.

After Uniting for Inclusion and Play

Announced LIVE @ EA PLAY, EA believes Play and Inclusion are ideas that go hand-in-hand, which is why we came together last week for Play to Give and by contributing $1 million to outstanding charities United Nations HeForShe, PACER’s National Bullying Prevention Center and Ditch the Label.

All of you — our many millions of players out there — showed your support. You came out to play, as more than 5.7 million active players participated in the Play to Give in-game challenges from June 2-4. We were moved by your tremendous show of support.

As a thank you, we’re ensuring all of you can play some of our best EA games – for free* – today through June 18 as we celebrate play.

This means for a limited time, free access to EA Access Vault titles on Xbox One for Xbox Live Gold members*, free access to Origin Access on PC**, and, on PlayStation 4, free game trials of Madden NFL 17, FIFA 17, TitanFall™ 2, EA SPORTS™ UFC® 2 and Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 are available June 10 – June 18.*** In addition, PlayStation 4 players who already own Star Wars™ Battlefront can also play all premium maps and heroes through June 18.

Jump in. Bring your friends. And most importantly, have some fun.

It’s our way of saying thank you for coming together to show the positive force that games can be.

For more information about EA Access or Origin Access and member benefits, please visit www.ea.com/eaaccess and www.origin.com/store/origin-access

EA.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *