Herhaling De Sims 4 Fitness Accessoires Live Broadcast

De Sims 4 Fitness Accessoires

Vanavond om 21:00 uur Nederlandse tijd zal er een Live Broadcast te volgen zijn over De Sims 4 Fitness Accessoires. Via de onderstaande stream kun je vanavond live meekijken en anders kun je ook terecht op Twitch. In ongeveer een uurtje tijd krijgen we dan meer te zien van de precieze content van het pakket. SimGuruGraham en SimGuruSteve zullen de Live Broadcast leiden waarbij ze zullen worden ondersteund door de speciale gast Roryplaysthesims, een bekende De Sims-streamer op Twitch.

Update 22:13 uur: inmiddels is de Live Broadcast geëindigd en kun je hieronder de herhaling bekijken.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *