Wasgoed wint stemronde De Sims 4 Wasgoed Accessoires

De Sims 4: Community accessoirespakket

SimGuruGraham heeft een paar uur geleden de winner van de laatste stemronde van De Sims 4 Wasgoed Accessoires bekendgemaakt waarin we mochten stemmen over de gameplay van het accessoirespakket. Het zal denk ik niet heel verrassend zijn dat dat ditmaal wasgoed is geworden! De uitslag was namelijk ook redelijk eenzijdig waarbij, met uitzondering van Rusland, de volgorde overal hetzelfde was. Zie ook de onderstaande forumpost van SimGuruGraham voor de precieze uitslag.

In ieder geval betekent dat dat het wassen en drogen van kleding in het accessoirespakket zullen zitten, waarschijnlijk ook met een wat duurzamer tintje. Denk daarbij aan een ouderwetse wastobbe en het ophangen van gewassen kleding aan de drooglijn. Hoe en wat precies, dat wordt de komende tijd nog bekendgemaakt. Het team achter de accessoirespakketten gaat er namelijk mee aan de slag en tussendoor zullen ze ook wel laten weten hoe het ermee staat. Feedback van de community is namelijk ook tussendoor nog belangrijk.

Dit is dan tevens ook zo’n beetje de laatste stemronde voor de inhoud van het pakket. In september gaan we wel nog een keertje stemmen over een icoontje en de precieze naam, maar dan zal het pakket toch wel al redelijk ver gevorderd zijn. Volgend jaar moet het dan te koop zijn.

Hello Simmers! Let’s get right to it…

Laundry is the winning group of gameplay features that we’ll create for this upcoming Stuff Pack, after capturing the most votes from this community! In fact, when we examined the outcome across the different regions that voted, the results were almost entirely aligned. Nearly everyone voted for the options in the following order…

  1. Laundry
  2. Off the Grid
  3. Food Preserves
  4. Carbon Conscious

The only exception to this result came from players in Russia, where Food Preserves swapped places with Off the Grid by a slim margin.

With these results in hand, we have a clear path forward for this pack. In the coming weeks our Stuff Pack designer will get to work writing full designs for Washers, Dryers, Clotheslines, Wash Tubs, and Ironing Boards. I’m looking forward to sharing those full designs with you, so that we can collaborate on the little details which are so important to creating a fun – and full – Sims experience.

You also have two more votes to look forward to, now with concrete dates on when they will occur. The Pack Icon Vote will start on September 6th, followed by the Pack Title Vote starting September 13th, where we will select the final name for this Stuff Pack.

In the meantime, watch for more in-depth looks into game development right here on this forum. In the coming weeks I’ll be sharing more art, showing off the hairstyles that will come with this pack, discussing the process we follow internally to get from the initial brainstorm to the feature groups you voted on, and more!

SimGuruGraham

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *