Dit kwartaal een accessoirespakket rondom peuters

Het derde kwartaal van 2017 wordt zoals gebruikelijk ingeluid met een nieuwe kwartaal teaser. In die teaser wordt kort getoond wat we aan nieuwe content voor De Sims 4 mogen verwachten in de komende periode. De teaser voor dit kwartaal kun je hieronder bekijken:

Daardoor weten we dat het een aardig rustige zomerperiode zal gaan worden. Beter gezegd, het eerstvolgende pakket zal pas aan het einde van de zomer komen; waarschijnlijk september. Dat pakket wordt een accessoirespakket en zal zich met name op peuters gaan richten. Veel daarvan kunnen we uiteraard nog niet zien in de 10 seconde durende teaser, al lijkt het in ieder geval nieuwe soorten speelgoed te introduceren. Inmiddels heeft SimGuruGraham in een reactie op de teaser laten weten dat er nog geen nieuwe gameplayvoorwerpen uit het pakket in worden getoond. De nieuwe speelgoedboxen en ander voorwerpen zijn dus enkel varianten op de bestaande voorwerpen die we al kennen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *