Eerste informatie van EA over gamescom 2017

Nog ruim een maandje en dan begint gamescom 2017. Van 22 tot en met 26 augustus wordt de gamebeurs namelijk gehouden in Keulen, Duitsland. Vandaag heeft EA over haar aanwezigheid op de beurs ook de eerste informatie gepresenteerd met enkele van haar plannen tijdens de week. Zie voor meer informatie daarover ook het bericht onder deze post.

Maandagavond 21 augustus begint het om 18:30 uur Nederlandse tijd met de gebruikelijke persconferentie waarin de nieuwe games voor de rest van dit jaar worden getoond. Die kun je tegen die tijd live volgen op de site van EA. Of De Sims 4 en/of De Sims Mobile daarbij ook te zien zullen zijn, is op dit moment nog niet bekend. Twee jaar geleden werd er nog het uitbreidingspakket De Sims 4 Beleef het Samen ietwat opvallend aangekondigd door Rachel Franklin terwijl afgelopen jaar juist werd overgeslagen. Mochten de geruchten kloppen, dan krijgen we dit jaar nog een uitbreidingspakket rondom huisdieren, dus een wat ‘grootsere’ aankondiging daarvan zou prima kunnen. Dit blijft nogmaals pure speculatie, dus niet gebaseerd op enige officiële informatie.

Later die week zullen verschillende Game changers van zowel De Sims 4 als De Sims Mobile hun content en gameplay laten zien in en streamen vanuit de business lounge van EA op gamescom. De precieze invulling hiervan is nog niet bekend, dus hopelijk horen we hier binnenkort nog meer over. SimGuruDrake laat weten dat er niemand specifiek zal worden uitgenodigd om te streamen of content te showen, maar dat het gewoon open voor (nieuwe) spelers is om er De Sims 4 en De Sims Mobile te spelen. Vergelijkbaar met hoe ze het op EA Play deden dus, al zegt dit nog niks over of er ook iets nieuws wordt aangekondigd of niet. Mocht er meer bekend worden de komende periode, dan hoor je het uiteraard weer van ons.

Mis EA niet tijdens gamescom 2017

De afgelopen maand hebben we je tijdens EA PLAY kennis laten maken met een aantal grote ervaringen die er dit jaar aankomen. We hopen dat deze games tot je verbeelding spreken en buitengewone ervaringen opleveren. Bij gamescom maken we ons klaar voor de volgende stap: meer nieuws, meer gameplay en meer hands-on ervaringen voor de miljoenen toeschouwers online en de honderdduizenden spelers die het evenement in persoon zullen meemaken in Cologne, Duitsland.

Hier zijn een paar belangrijke dingen die je moet weten over EA bij gamescom:

  • EA Live Show. Kijk 21 augustus om 18.30 CET/9.30 PDT mee op EA.com/nl en geniet van nieuwe gameplay, live wedstrijden en een paar extra verrassingen.
  • Hands-on gameplay. Van 22 t/m 26 augustus zijn er ongeveer 400 gamestations beschikbaar op de EA-booth op gamescom. Degenen die ons vergezellen in Cologne kunnen demo’s spelen van Star Wars™ Battlefront™ II, Need for Speed™ Payback, EA SPORTS FIFA 18, Battlefield™ 1: In the Name of the Tsar en een aantal van onze grootste games voor mobiel, waaronder Star Wars™ Galaxy of Heroes en FIFA Mobile.
  • Live entertainment. Er is tijdens gamescom nog véél meer te zien en doen bij de booth van EA. Er zullen evenementen worden gehouden op het hoofdpodium, met gameplay, interviews met producers, competities, muziekoptredens en meer.
  • Game Changers. Sommigen van de beste content-makers uit de hele wereld zullen content produceren vanuit de EA Business Lounge, gameplay-beelden opnemen, verhalen maken en direct vanaf de beursvloer streamen met content van Star Wars™ Battlefront™ II, Need for Speed™ Payback, Battlefield™ 1, De Sims™ 4, De Sims Mobile, FIFA Mobile en meer.

Gedurende het evenement zal EA.com je op de hoogte houden van alle content van EA op gamescom: het laatste nieuws, gameplay-onthullingen, trailers, community-content, diepe gameplay-duiken, kijkjes achter de schermen en nog veel meer.

Hou het nieuws de komende weken in de gaten voor meer informatie over wat onze gameteams tijdens gamescom zullen delen. Volg ons op Twitter (@EA) om op de hoogte blijven.

EA.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *